Η κρατική καταστολή που εχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό στα εξάρχεια (ως υλοποίηση προεκλογικής δεύσμευσης) μαζί με την αναμονή στη δίκη της Χ.Α. και με την απόφαση απελευθέρωσης με βάση το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου του δολοφονου κορκονέα μας ξυπάνει μνήμες......Από τη δολοφονία της κανελοπούλου και του κουμή το '80 που δεν βρέθηκαν ποτέ οι ένοχοι.Τη δολοφονία του Καλτεζά απο τον μπάτσο Μελίστα το '85 που παρασημοφορήθηκε αργότερα με μετάλλιο (ευδόκιμης υπηρεσίας), την περίπτωση του Τεμπονέρα το '91 όπου ο δολοφόνος Καλαμπόκας ανταμείφθηκεμε διευθυντική θέση στην τράπεζα Ελλάδος στο Βόλο. Η δικαστική εξουσία με τις πλάτες του κράτους συγχωρεί δολοφόνους ενώ τιμωρεί με μένος και καταστολή πολίτες που δρούν, που αντιδρούν που δεν ειναι χειραγωγήσιμοι.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΓΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

 

αντιφασιστική κίνηση κω

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License