Νωρίς σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου Αθήνας με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων, προχώρησαν στην απομάκρυνση του Πολιτικού Περιπτέρου από την πλατεία Εξαρχείων.

Το "περίπτερο" είχε τοποθετηθεί τον Απρίλη του 2017 κ χρησίμευε σε δράσεις~ παρεμβάσεις ενάντια στην κρατική καταστολή, τις μαφίες και τον κοινωνικό κανιβαλισμό.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται...

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!

από Δημοσιοκάφροι 21/09/2019 8:59 πμ.


Just for the record, και για να μην ξεχνιόμαστε, ο αλήτης ο Παπαγιάννης ανέφερε σήμερα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο πως μέσα στο περίπτερο γινόταν χρήση ναρκωτικών. Ούτε ο ΣΚΑΙ δεν τα λέει αυτά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License