Ανακοίνωση σχετικά με προβόκ τρικάκια που φέρουν την υπογραφή μας

Ανακοίνωση σχετικά με προβόκ τρικάκια που φέρουν την υπογραφή μας

post image

Από πάνω σαν προβοκάτσια

Από κάτω σαν προβοκάτσια

Τι είναι;

Η σουαρέ νουάρ είμαστε μία πολιτική ομάδα στην πόλη της Θεσσαλονίκης που τα τελευταία χρόνια επιλέγουμε μεταξύ άλλων να παράγουμε λόγο και να καλούμε-πλαισιώνουμε δράσεις εχθρικές προς τις κυρίαρχες αφηγήσεις για το έθνος, το φύλο και την σεξουαλικότητα. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε την συμμετοχή μας στην αντισυγκέντρωση ενάντια στα μακεδονικά συλλαλητήρια του Γενάρη του 2018, στην παμβαλκανική πορεία αλληλεγγύης του Μάρτη του 2018, στο συνέδριο anti–nation και στην αποτροπή του straight pride το καλοκαίρι που πέρασε. Αναπόφευκτα οι παραπάνω επιλογές των δράσεων καθώς και συγκεκριμένα περιεχόμενα που εκφράστηκαν μέσα από αυτές προκάλεσαν δυσαρέσκεια και εχθρική διάθεση σε ένα ευρύ φάσμα κόσμου ανεξαρτήτως λοιπών πολιτικών πεποιθήσεων. Δυσαρέσκεια που μέχρι στιγμής εκδηλώθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, από διαφωνίες μέχρι χαζά πατριωτικά hate mails. Αποκορύφωμα ήταν τα προβοκατόρικα τρικάκια που έφεραν ψευδώς την υπογραφή μας και πετάχτηκαν στα πέριξ ΑΧΕΠΑ και πολυτεχνείου το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου.

Υ.Γ. Το πραγματικό μας υλικό μπορεί να το βρει όποι@ θέλει στο blog μας: souarenouar.espivblogs.net

Συντροφικά,

σουαρέ νουάρ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License