Βόλος| Ράδιο Παράσιτα (για την νέα σεζόν ) & πανό

Βάζουμε τέλος στον μονόλογο των ΜΜΕ - Γινόμαστε εμείς το μέσο! Συνέλευση σταθμού κάθε Δευτέρα στις 21:00

post image

Να εκφραστουμε συλλογικά - Να επικοινωνήσουμε πραγματικά !

Ενημερώνουμε οτι για την καινουργια ραδιοφωνική σεζόν 2019-2020 η συνέλευση του σταθμού θα πραγματοποιειται κάθε Δευτέρα στις 21:00 στον χώρο του ραδιοφώνου. Το Ράδιο Παράσιτα είναι, όπως πάντα τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια, ανοιχτό σε άτομα και συλλογικότητες της πόλης του Βόλου (και οχι μόνο) που επιθυμούν να εκφραστουν ελεύθερα, αντιεραρχικά & συλλογικά (είτε με μουσικές εκπομπές, είτε με εκπομπές λόγου ή θεματικές εκπομπές) μακριά απο οποιεσδήποτε εξουσιαστικές συμπεριφορές και λογικές.

Ενάντια σε κάθε μορφή διάκρισης στήνουμε-συμμετέχουμε- στηρίζουμε τα κινηματικά μέσα.

10 - 100 - 100αδες αυτοοργανωμένα ραδιόφωνα.

Διαχειριστική συνέλευση του ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ 

radioparasita.org

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License