Ανακοινωση του ελευθεριακου φεστιβαλ για τα γεγονοτα στην Εθνικης Αμυνηςκαι κάλεσμα


Πριν λιγη ώρα μια μικρη ομαδα ναρκεμπορων που εκδιωχτηκε απο την περιφρούρηση του φεστιβαλ κινηθηκε επιθετικά προς την πορτα του Χημειου. Η ομαδα αυτη απωθηθηκε και κυνηγήθηκε απο την περιφρούρηση. Θεωρουμε τη δραση των συγκεκριμενων συμμοριων παραπληρωματικη της κρατικής στρατηγικής για εκκενωση ολων των δημοσιων χωρων και ειδοκοτερα συνεχεια της πολιτικης του λοκ-αουτ στα πανεπιστήμια που κηρυξαν οι πρυτανικες αρχές, οι οποιες παρεδωσαν εξ ολοκληρου τα πανεπιστημια στους ναρκεμπορους. Καλουμε ολο τον κοσμο να συμμετασχει στο φεστιβαλ και στη συναυλια που θα πραγματοποιηθει κανονικα στα γρασιδια της θεολογικής. Η εισοδος για το φεστιβαλ ειναι αποκλειστικα απο την Εγνατία και την πορτα της Θεολογικής και απο την πλευρά του Πολυτεχνείου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License