60 μέρες κλείνει η φασιστοκυβέρνηση της ΝΔ στην εξουσία παίρνοντας τη σκυτάλη από το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκίνησε τη λεηλασία των δημόσιων χώρων από το Ελληνικό ως και τα κορφοβούνια. Κάνει τις απολύσεις ευκολότερες βρίσκοντας και υπεράριθμους. Κυριολεκτικά φιλέτα για τους καπιταλιστές και βούρδουλας για τους εργάτες. Κατάργηση του ασύλου κάτι που είχαν ξεκινήσει να βάζουν χέρι και προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Είχαμε βέβαια και την κατασταλτική επιχείρηση στα Εξάρχεια με εκκενώσεις καταλήψεων μεταναστών και την ρίψη δακρυγόνου ακόμα και μέσα σε αυτοοργανωμένο χώρο. Εκκενώσεις καταλήψεων που είχε αρχίσει με χειρουργικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κράτος έχει συνέχεια. Λεφτά υπάρχουν ξαφνικά για φρεγάτες που θαα περιπολούν ανατολικά της Κύπρου. Ρατσιστικό δηλητήριο για τους μετανάστες και πλάτες στους νεοναζί. Δικά τους αποτελούν παιδιά  κομμάτι του συστήματός τους. Για όλους αυτούς αλλά και για πολλούς άλλους λόγους οφείλουμε να είμαστε παρόν στην συγκέντρωση. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License