ΑΓΡΙΝΙΟ / Ενημέρωση από τη συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή https://stekidask.blogspot.com/2019/09/blog-post_6.html

post image

Συγκέντρωση ενάντια στην καταστολή πραγματοποιήθηκε στης 5 Σεπτέμβρη 2019 στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή 30 περίπου ατόμων.

Στη συγκέντρωση υπήρχε μικροφωνική όπου διαβάζονταν το κείμενο του στεκιού και κείμενο συντρόφων από την ομάδα chaotic movies από την Αθήνα σχετικά με τα τελευταία γεγονότα εκκενώσεων σε καταλήψεις και επιθέσεων σε χώρους και κόσμο του αγώνα.

Αναρτήθηκε πανό που έγραφε ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ / ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, μοιραζόταν η εφημερίδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ, ενώ η συγκέντρωση διήρκησε για 2 και πλέον ώρες.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License