Μιλώντας πολιτικά για τα Κίτρινα Γιλέκα: Τι είναι και γιατί μας ενδιαφέρουν

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί την εισήγηση στην εκδήλωση «Μιλώντας πολιτικά για τα Κίτρινα Γιλέκα: Τι είναι και γιατί μας ενδιαφέρουν», που έγινε στη Νομική στις 29 Μαΐου 2019 από την ομάδα “Φίλες/ Φίλοι του Κοινωνικού Ανταγωνισμού”.

Το κείμενο που ακολουθεί (επισυναπτόμενο αρχείο pdf) αποτελεί την εισήγηση στην εκδήλωση «Μιλώντας πολιτικά για τα Κίτρινα Γιλέκα: Τι είναι και γιατί μας ενδιαφέρουν», που έγινε στη Νομική στις 29 Μαΐου 2019 από την ομάδα “Φίλες/ Φίλοι του Κοινωνικού Ανταγωνισμού”.

Η συγκεκριμένη ομάδα σχηματίστηκε μετά από κάλεσμα σε μερικούς συντρόφους και συντρόφισσες που εκτιμούσαμε ότι θα τους ενδιέφερε η έρευνα του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων και δεν αποτελεί πολιτική ομάδα ή συλλογικότητα. Κάποιες και κάποιοι από εμάς είχαμε βρεθεί στο παρελθόν σε συγκεκριμένες διαδικασίες και αγώνες, κάποιοι και κάποιες βρισκόμασταν για πρώτη φορά, χωρίς να έχουμε κοινές ιδεολογικές και πολιτικές απόψεις. Ως εκ τούτου οι συζητήσεις μας είχαν αρκετές διαφωνίες και συμφωνίες, το κείμενο της εισήγησης αποτελεί τους κοινούς τόπους των θέσεων και των συμπερασμάτων στα οποία καταλήξαμε. Θεωρούμε εξίσου σημαντικά τα ζητήματα που άφησαν ανοιχτά οι συζητήσεις μας, είτε λόγω διαφωνιών, είτε λόγω έλλειψης χρόνου για περαιτέρω επεξεργασία τους.

Φίλοι/ Φίλες του κοινωνικού ανταγωνισμού

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License