ΑΓΡΙΝΙΟ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019 ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 19:00

post image

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μαζί με το νέο φασιστικό μόρφωμα της Ελληνικής Λύσης προωθούν ένα άκρως φασιστικό πολιτικό πρόγραμμα που πρώτο σταθμό έχει τον πόλεμο στο κοινωνικό ταξικό κίνημα και ειδικά το πιο προωθημένο κομμάτι του, τον Αναρχικό Χώρο.

Το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας (Δ.Ε.Η., ορυκτά, δασικές και θαλάσσιες εκτάσεις) και η νέα λεηλατική επίθεση στην κοινωνία, (νέοι εργασιακοί νόμοι, ηλεκτρονικό φακέλωμα, μετατροπή παρακώλυσης πλειστηριασμών σε κακούργημα), δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς ένα φασιστικό ακροδεξιό ορίζοντα να διαμορφώνεται (κατάργηση ΑΜΚΑ για τους πρόσφυγες), με σκοπό να σπείρει τους ρατσιστικούς διαχωρισμούς στην κοινωνία και ένα αποφασιστικό χτύπημα στον κόσμο του αγώνα (Εξάρχεια).

Πιο συγκεκριμένα οι επιθέσεις την 26 Αυγούστου 2019, στις καταλήψεις GARE (3 συλλήψεις), ROSA DE FOC, ΣΠ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 15 & 17 (143 συλλήψεις- προσαγωγές) και την 29 Αυγούστου 2019 στο Κ*ΒΟΞ την ώρα που πραγματοποιούνταν εκδήλωση καθώς και γενικότερα η αστυνομοκρατία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στη γειτονία, σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στην παραφιλολογία περί ανομίας, άβατου των Εξαρχείων κ.λ.π. την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι τα μόνα άβατα που διαπράττονται αντικοινωνικά εγκλήματα είναι το κοινοβούλιο, τα υπουργεία και οι τράπεζες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019 ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 19:00

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License