(Χανιά) ενημέρωση από μικροφωνική

70 άτομα στην πλατεία Χανιών, από τις συλλογικότητες της αναρχίας και της αριστεράς, ως μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης.

Εγινε μικροφωνική, ανοιχτή σε ανακοινώσεις, καλεσμένη από την Κατάληψη Rosa Nera και το Στέκι Μεταναστών. Πέρασαν πάνω από 70- 80 άτομα, ενώ η πλατεία είχε σταθερά 40 - 50 συντρόφους παρά το αντανακλαστικό της κίνησης, τη μέρα - ώρα (εργάσιμη) και την εποχή. Πέρα από τα κείμενα από την Κατάληψη και το Στέκι, ανεβηκαν πανό από την αντιφασιστική συνέλευση των μαθητών, και μοιράστηκαν ή διαβάστηκαν αρκετά κείμενα από αναρχικούς (π.χ. Απατρις) και οργανώσεις της αριστεράς (π.χ. ΚΚΕ μ- λ, ΚΕΕΡΦΑ) ενάντια στην καταστολή και υπέρ της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Ίσως μου διέφυγαν κάποιες ομάδες, ας συμπληρώσει οποίος θέλει και με φωτό. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License