Στις 8 Αυγούστου,στην παραλία Μεσακτή της Ικαρίας,είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει μπανάκι και να παίξει ρακέτες,ένας καλλίγραμμος και φουσκοτούλης άντρας με 2 τατουάζ.Μια τεράστια ελληνική σημαία στην πλάτη και Αίμα-Τιμή στο χέρι του.Μετά από λίγη ώρα και αφού πρώτα μάζεψε κάμποσες κλωτσιές και μπουνιές,ο γενναιότατος απόγονος Σπαρτιάτη,επιδόθηκε σε Ολυμπιακά αθλήματα και συγκεκριμένα σε τρίαθλο.Τρέξιμο μετ'εμποδίων σε αμμουδιά,κολύμβηση εις βάλτο,ταχεία ορειβασία στο απέναντι βουνό.Για μας αλλά και για τους ντόπιους αντιφασίστες που συνεργάστηκαν μαζί μας,οι διακοπές και η ξεκούραση,δεν σημαίνουν πως ξεχνάμε τις βασικές μας προτεραιότητες σε πολιτικό επίπεδο.Μια απ'αυτές είναι ο Μαχητικός Αντιφασισμός.Αθηναίοι,Θεσσαλονικείς,Πατρινοί και Ικαριώτες,δεν αφήνουμε σπιθαμή παρουσίας σε κανένα νεοναζί που νομίζει πως μπορεί να παραθερίζει άνετος με φασιστικά τατουάζ και να κανει διακοπούλες στα νησιά.Πόσο μάλλον σ'ένα νησί-τόπο εξορίας,με αγωνιστική ιστορία.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ 

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΝΕΟΝΑΖΙ

Αντιφασίστες Πανηγυρτζίδες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License