Αντίο σύντροφε και φίλε Θάνο


Θέλουμε με δύο σύντομα λόγια να αποχαιρετήσουμε έναν από εμάς, ένα σύντροφο, έναν άνθρωπο δικό μας. Ο Θάνος συμμετείχε στο αυτοοργανωμενο κοινωνικό στέκι Γαλατσίου "Στέγαστρο" και διαχρονικά σε αντιφασιστικούς, εργατικούς, αντιρατσιστικούς αγώνες και στήριξε έμπρακτα και με συνέπεια τον αγώνα κατά των ναρκομαφιών στα Εξάρχεια καθώς και το προσφυγικό. Ήταν ενεργό μέλος του σωματείου βάσης εργαζομένων σε ΜΚΟ , καθώς και ιδρυτικό μέλος στο σωματείο εργαζομένων στην ΑΡΣΙΣ.

Οι σύντροφοι και οι συντροφισσες που φεύγουν, ζουν μέσα από τους κοινούς μας αγώνες με σάρκα και οστά. Την Παρασκευή 16/8 στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Στέγαστρο ,Ναρκίσσου 3 στο Γαλάτσι ως το Β νεκροταφείο Αθηνών, λεωφόρο Ηρακλείου και Τραλλέων 1 στη Ριζούπολη.

Θάνος Κουτσοχρήστος παντού και πάντα παρών!

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License