ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑΤΑ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ ΔΙΧΤΥΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Το άραγμα στη θάλασσα είναι κάτι όμορφο. Αυτή την όμορφη εικόνα καταφέρνουν να καταστρέψουν τα δίποδα καθάρματα που δολοφονούν θαλάσσια ζώα. Μας στοιχειώνει η εικόνα του ψαριού που σπαρταράει λίγο πριν πεθάνει στα χέρια του υπερήφανου δολοφόνου του. Μπορεί για τη σάπια κοινωνία να μην υπάρχει τίποτα ενοχλητικό σ’αυτό το “κατόρθωμα“, αντιθέτως εμείς εξοργιζόμαστε.

Έχουμε σιχαθεί την κανονικότητα, όπου βλέπεις επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες σε κάθε παραλία να δολοφονούν ψάρια, μαλάκια κτλ χρησιμοποιώντας όλα τα υπερσύγχρονα εφόδια που τους προσφέρει η βιομηχανία (δολώματα, δίχτυα, καλάμια ψαρέματος κτλ). Την εικόνα επίσης των συνένοχων και αδιάφορων καταναλωτών που χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού τρώνε τα νεκρά ζώα, θαλάσσια ή μη. Γι αυτό και σχεδιάζουμε τις επιθέσεις μας απέναντι σ’αυτή την βάρβαρη κατάσταση. Όσο απεχθανόμαστε τους κυνηγούς με τα τουφέκια, άλλο τόσο απεχθανόμαστε τους κυνηγούς με τα καλάμια, τα δίχτυα και τα ψαροντούφεκα.

Η πρώτη από αυτές τις επιθέσεις ήταν ένα σαμποτάζ τα ξημερώματα της Τρίτης 2/7 στο Πέραμα, σε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα διχτυών χρησιμοποιώντας τσιμέντο ταχείας πήξεως. Αυτή η δράση ήταν αφενός συμβολική ώστε να δείξουμε τις επιθετικές μας διαθέσεις απέναντι στους ψαράδες και αφετέρου να σταματήσουμε στην πράξη έστω και για μικρό χρονικό διάστημα τη δολοφονία πολλών θαλάσσιων ζώων, αχρηστεύοντας τα δίχτυα αυτά.

Κατά τη διάρκεια του τσιμεντώματος είδαμε ένα φορτηγό ψυγείο μεταφοράς νεκρών που άνηκε σε ψαρά και το βανδαλίσαμε σκίζοντάς του τα λάστιχα.

Υ.Γ. Το πέταγμα των ψαράδων στη θάλασσα, από το τσιμέντωμα των διχτυών τους δεν είναι μακρία. Σαμποτάζ στις δολοφονικές διαθέσεις της ανθρώπινης εξουσίας με κάθε μέσο.

Υ.Γ.2 Ευχόμαστε να πνιγείτε από τα δίχτυα σας και να σας καρφώθουν τα ψαροντούφεκά σας στο λαιμό.

Είτε με τσιμέντο, είτε με φωτιά, επίθεση σε εξοπλισμούς και σε κάθε ψαρά.

Συνεργείο οικοδομικών εργασιών “Η ελεύθερη τσιπούρα”

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License