Πολιτική δήλωση συντρόφου που βρέθηκε αιχμάλωτος στις 31/6 (απελευθέρωση Κορκονέα)

Δίκη, Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 12:00 δικστήρια Ευελπίδων

Αύριο κρίνομαι από την δικαιοσύνη της αστικής τάξης. Από μια δικαιοσύνη η οποία -όπως όλες οι εξουσίες- λειτουργεί υπό όρους ψευδούς αντικειμενικότητας. Αύριο λοιπόν, το δικαστήριο που με καλεί να δώσω εξηγήσεις δεν πρόκειται να εξετάσει την πηγή της οργής και της λύσσας καθεμίας και καθενός συντρόφισσας και συντρόφου και πως τούτη η πηγή δεν είναι άλλη από την ίδια την κάλπικη αίσθηση δικαίου που υποτίθεται υπηρετεί. Όμως εμείς δεν υπηρετούμε τίποτα και κανέναν και δεν πέφτουμε στην ηλιθιότητα των αστών όπου θαρρούν ότι οφείλουν να ακολουθούν σαν κοπάδια όσα όμορφα κι ωραία το σάπιο σύστημα αλλιώνει.

Η ελευθερία σταματά εκεί που παραβιάζονται οι ανοχές κι οι αντοχές. Κι όταν ένας μπάτσος, ένα κάθαρμα που τραβάει πιστόλι, οπλίζει και πυροβολεί έναν δεκαπεντάχρονο κι ύστερα από λίγα χρόνια η κρίση δικαστών κι εισαγγελέων αποφασίζει πως αυτός ο ψυχρός δολοφόνος μπορεί να κυκλοφορεί άνετος, δίνοντας κι όλας το μετέπειτα παράδειγμα και σε άλλα κτήνη σαν αυτόν να οπλίζουν και να πατούν την σκανδάλη, τότε η δικαιοσύνη γίνεται άδικη, η λευτεριά σκλαβιά κι η δημοκρατία τους ένα μάτσο πατσαβουρόχαρτα για τον απόπατο των πιο ελεϊνών βρωμιών που η αστική ηθική παράγει.

Ήμουν εκεί και συνελλήφθηκα από τα γουρούνια με τις πράσινες στολές. Αύριο δικάζομαι γι 'αυτόν τον λόγο. Δικάζομαι διότι θέλησα, όπως και είχα υποχρέωση να υπερασπιστώ την τιμή του Αλέξη και κάθε μάρτυρα συντρόφου και μη, που έχει δολοφονηθεί από τα χέρια του κράτους και των σκυλιών του. Κι αφού το σύστημά τους βρωμά και ζέχνει κοροϊδία και ξεφτίλα, να γνωρίζουν ότι ο ανθός της ελευθερία και η οσμή του προλεταριακού μας δικαίου φτάνει στα αισθητήρια όργανα της καρδιάς μας ως άρωμα πιο καθαρό από την κάθε μπόχα τους και πιο δυνατό από κάθε όπλο τους.

Βαγγέλης Α. 2 Αυγούστου 2019

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License