Αλληλεγγύη με τους δικαζόμενους διαδηλωτές από τη συγκέντρωση στη γερμανική πρεσβεία (19/6)

H αντεπαναστατική συνεργασία των νατοϊκών κρατών, που υλοποιείται και με τις αλλεπάλληλες διώξεις από τα Ευρωπαϊκά κράτη αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, συνεχίζεται ανεξάρτητα από τις εναλλαγές διαχείρισης.

H αντεπαναστατική συνεργασία των νατοϊκών κρατών, που υλοποιείται και με τις αλλεπάλληλες διώξεις από τα Ευρωπαϊκά κράτη αγωνιστών πολιτικών προσφύγων από την Τουρκία, συνεχίζεται ανεξάρτητα από τις εναλλαγές διαχείρισης.

Οι σοσιαλφασίστες του συριζα το Νοέμβρη του '17 έκαναν δώρο στον ισλαμοφασίστα ερντογκάν την πολύμηνη προφυλάκιση 9 Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων. Ακολούθως, επιχείρησαν να στείλουν αγωνιστές για εξόντωση στο τουρκικό κράτος, με απελάσεις κι απαγωγές ή για μακρόχρονη φυλάκιση σε ευρωπαϊκά κράτη. Οι σοσιαλφασίστες δεν δίστασαν να εξαπολύσουν την τρομοκρατία τους κι εναντίον διαδηλωτών πολιτικών προσφύγων το Γενάρη του '19, ενώ ακόμα παρατεινόταν η προφυλάκιση των 9.

Τώρα, η νέα κυβέρνηση δήλωσε αμέσως την προθυμία της να συνεχίσει την ίδια αντεπαναστατική στρατηγική, χτυπώντας πάλι και συλλαμβάνοντας στις 19 Ιούλη πολιτικούς πρόσφυγες που διαδήλωναν απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους σε αγωνιστές αιχμάλωτους σε φυλακές άλλων ευρωπαϊκών κρατών.

Οι συλληφθέντες δικάζονται (μετά από αναβολή) την Παρασκευή 2 Αυγούστου 9πμ στην Ευλεπίδων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Θα σπάσουμε τη διακρατική τρομοκρατία και από τις δυο πλευρές των συνόρων

ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License