Διεθνής Εβδομάδα Αλληλεγγύης με τα Αναρχικά Έγκλειστα Συντρόφια // 23–30 Αυγούστου 2019


post image

Διεθνής Εβδομάδα Αλληλεγγύης με τα Αναρχικά Έγκλειστα Συντρόφια

23–30 Αυγούστου 2019

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Ragnarok

 

Πλησιάζουμε στην 7η Διεθνή Εβδομάδα Αλληλεγγύης με τα Αναρχικά Έγκλειστα Συντρόφια. Για 6 χρονιές, σας καλούμε να δείξετε αλληλεγγύη με τα συντρόφια μας ανά τον κόσμο. Οι καταδίκες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσσία, καθιστούν όλο και πιο πολλά αναρχικά συντρόφια βορά στο σύστημα εγκλεισμού.

Είναι καθήκον μας, όσων βρισκόμαστε εκτός των τειχών, να βοηθήσουμε τα συντρόφια μας να εκτίσουν τις ποινές τους γνωρίζοντας πως δεν τα αφήνουμε μόνα στον αγώνα τους. Ίσως να μη γνωρίζετε τους ανθρώπους αυτούς. Ίσως να μη μιλάτε τη γλώσσα τους, κι ακόμη πιο πιθανό να μην τους συναντήσετε και ποτέ. Μα μέσω των δράσεών σας δείχνετε πως αυτός ο κόσμος τους καλωσορίζει. Τους καλωσορίζει πιότερο απ’ τους δεσμοφύλακες και τους δικαστές. Πιότερο από προέδρους κι άρχοντες. Γι’ αυτό, αφήστε την αλληλεγγύη σας να ξεγλιστρήσει ανάμεσα απ’ τα τείχη των φυλακών, και παλέυτε ώσπου όλα να είναι ελεύθερα!

Ανυπομονούμε ν’ ακούσουμε τις ιστορίες σας από δράσεις κι εκδηλώσεις. Στείλτε λοιπόν στο tillallarefree@riseup.net. Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε μια σύνοψη των εκδηλώσεων αυτών.

Πηγή: https://solidarity.international/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License