Αύγουστος: Μήνας αγκιτάτσιας στη μνήμη του Santiago Maldonado

ΜΗΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ SANTIAGO MALDONADO - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΡΑΣΗ & ΧΑΟΣ - ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΞΕΘΥΜΑΙΝΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ

post image

Αύγουστος: Μήνας αγκιτάτσιας στη μνήμη του Santiago Maldonad

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Ragnarok

 

ΜΗΝΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ SANTIAGO MALDONADO

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΡΑΣΗ & ΧΑΟΣ

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΞΕΘΥΜΑΙΝΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ

Πραγματοποιούμε κάλεσμα για τον μήνα του Αυγούστου προς όλες τις ατομικότητες και τις συλλογικότητες που αισθάνονται κοντά με τις στοχεύσεις του συντρόφου μας Santiago Maldonado, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε απ’ το αργεντίνικο κράτος.

Απ’ την 1η Αυγούστου, ας δείξουμε την οργή μας, τις προτάσεις μας για τη σύγκρουση, και τις ακλόνητες επιλογές μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για εμάς, είμαστε σπίθες που μπορεί ν’ ανάβουν και να σβήνουν, μα πάντα θα βρίσκονται εδώ.

Ας ξεδιπλώσουμε την όμορφη δημιουργικότητά μας: δράσεις, συναντήσεις, συνελεύσεις, πορείες, οτιδήποτε επιλέξουμε. Ιδού περί τίνος πρόκειται η ελευθερία μας, ιδού τι σημαίνει να θυμόμαστε τα πεσόντα αδέρφια μας.

Ας αναδυθεί η αναρχία απ’ τις πειθαρχήσεις και τους περιορισμούς αυτής της απεχθούς κοινωνίας.

Ούτε μάρτυρες, ούτε ήρωες!

Έμπρακτη μνήμη για τους πεσόντες μας!

Ζήτω η αναρχία!

 

Πηγή: https://anarchistsworldwide.noblogs.org/post/2019/07/17/call-for-august-to-be-a-month-of-agitation-in-memory-of-santiago-maldonado/

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License