[Ηράκλειο] 2ήμερη εξόρμηση με θέμα τον Κοινοτισμό

Είμαστε όλ@ καλεσμέν@ στις 27-28/7 στο δάσος Ρούβα σ’ένα πειραματικό διήμερο συζητήσεων, εργαστηρίων, πεζοπορίας & παιχνιδιού με θέμα : «Αν ήμασταν κοινότητα,θα…».

post image

Ένα πρώτο πειραματικό καφενείο στο ΠΚΒ με απροσδόκητα ενεργή συμμετοχή και ένα δεύτερο στο Da όπου χαρακτηρίστηκε από την ίδια θέρμη και συμμετοχή, οδηγούν στο 3ο πολιτικό καφενείο το οποίο αποφάσισε να πάρει τα βουνά…

Ο κοινοτισμός παραμένει το αντικείμενο των συζητήσεων μας. Η υπαρκτή πολιτική διάσταση του κοινοτισμού και ταυτόχρονα η απουσία του από την καθημερινότητα μας, μας οδήγει σε μια ολοένα αυξανόμενη ανάγκη προσέγγισης του, αρχικά σ’ένα πλαίσιο συζητήσεων και ζυμώσεων. Αυτήν τη φορά λοιπόν, θα επιχειρήσουμε να τον προσεγγίσουμε μέσα από την επαφή και την συμβίωση μας στο βουνό.

Είμαστε όλ@ καλεσμέν@ στις 27-28/7 στο δάσος Ρούβα σ’ένα πειραματικό διήμερο συζητήσεων, εργαστηρίων, πεζοπορίας & παιχνιδιού με θέμα : «Αν ήμασταν κοινότητα,θα…».

Για πληροφορίες και για την ομαλή προετοιμασία του διημέρου, είναι απαραίτητο να δηλωθούν οι συμμετοχές μας μέχρι τις 23/7 στο 6944836602.

Καλή αντάμωση!

Ολοκληρωμένος Συνεταιρισμός Ηρακλείου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License