Η “απολογία” – επιστολή αποχώρησης του Δ.Βογιατζή από την Χρυσή Αυγή προς την ΟΡΜΑ


post image

Η ΟΡΜΑ έλαβε, επίσης εκτός από το οmniatv και το jailgoldendawn, την επιστολή αποχώρησης του Δημήτρη Βογιατζή (μέλος της ΚΕ, γραμματέα της ΤΟ Καβάλας και διαχειριστή ηλεκτρονικών μέσων) από τη Χρυσή Αυγή.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό το ξεγύμνωμα των φασιστών, όταν τους τελειώνουν οι ασφαλιστικές δικλείδες της βουλευτικής ασυλίας και των «αποζημιώσεων». Οι επιστολές δεν στέλνονται μόνο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στις αντιφασιστικές οργανώσεις ως προσπάθεια «οριστικής παράδοσης».

Το κείμενο, φυσικά, αναφέρει ρητά πως η ΤΟ Καβάλας δεν «απασχόλησε τη Δικαιοσύνη» προφανώς σε μια προσπάθεια να αποφύγει κατηγορίες συνεργίας. Όμως, όπως όλοι παρατηρούμε το πρόβλημα του Δ. Βογιατζή δεν ξεκινά με τη δολοφονία Λουκμάν ή Φύσσα ούτε καν μετά και τις διώξεις ενάντια στην εγκληματική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Ο Δ. Βογιατζής αποκτά πρόβλημα όταν παραγκωνίζεται από την ηγετική ομάδα του Μιχαλολιάκου κι όταν συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχει καμία ομπρέλα προστασίας για τον ίδιο μετά την εκδίωξη της Χρυσής Αυγής από το Κοινοβούλιο.

Θα παρακολουθήσουμε όλα τα αλληλοκαρφώματα των «αγωνιστών του εθνικισμού», γιατί θα αρχίσουν να βγάζουν λαβράκια από τα εσωτερικά της φασιστικής οργάνωσης.

Όμως, μια επιστολή δεν αρκεί να ξεπλυθούν τα εγκλήματα. Μια επιστολή δεν αναιρεί το κανιβαλιστικό σχέδιο που εξελισσόταν ενάντια στο ταξικό κίνημα και στις οργανώσεις του, ενάντια στους εργαζόμενους και στη νεολαία ανεξαρτήτου εθνικής καταβολής, σεξουαλικού προσδιορισμού και θρησκευτικής ευαισθησίας.

Η «παραίτηση» αν δεν είναι από το σύνολο της πολιτικής ζωής, είναι κούφια!

Το αντιφασιστικό κίνημα δε θα κλείσει τα μάτια σε επανεμφάνιση των «μετανοημένων» μέσα από εθνικιστικά, ακροδεξιά κόμματα παλιά ή νέα.

Ο αγώνας συνεχίζεται ενάντια στην αντικομμουνιστική, ρατσιστική κυβέρνηση της ΝΔ που φιλοδοξεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, όπως ο Σαλβίνι στην Ιταλία και ο Ορμπάν στην Ουγγαρία.

Εδώ ολόκληρη η επιστολή.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License