Χιλή: Αφίσα αλληλεγγύης σε αιχμάλωτους του κοινωνικού πολέμου

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

post image

Πηγή: Ragnarok

ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Με τη μνήμη και την ανατρεπτική παρουσία στο συνεχές του επαναστατικού, αντικαπιταλιστικού και ελευθεριακού αγώνα

JUAN ALISTE VEGA

ανατρεπτικός αιχμάλωτος

Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε απαλλοτρίωση τράπεζας, η οποία οδήγησε σε ένοπλη συμπλοκή με τις δυνάμεις καταστολής, και κατέληξε με έναν μπάτσο νεκρό κι άλλον έναν τραυματία. Το 2014 καταδικάστηκε σε 42 έτη κάθειρξης.

MARCELO VILLARROEL

ελευθεριακός αιχμάλωτος

Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε απαλλοτρίωση τράπεζας, έχοντας επίσης μια προηγούμενη καταδίκη για ένοπλες αντιστασιακές δράσεις κατά τη δεκαετία του 1990. Το 2014 καταδικάστηκε σε 13 έτη κάθειρξης.

ALEJANDRO ASTORGA

διεθνιστής αιχμάλωτος

Έπειτα από ένα επαναστατικό διεθνιστικό μονοπάτι, και 12 χρόνια φυλάκισης στο Περού, κρατείται προς το παρόν στη Χιλή, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε απαλλοτρίωση τράπεζας. Το 2013 καταδικάστηκε σε 13 έτη κάθειρξης.

JOAQUIN GARCIA

αναρχικός αιχμάλωτος

Κατηγορούμενος για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε αστυνομικό τμήμα, και κατοχή παράνομου οπλισμού. Το 2018 καταδικάστηκε σε 13 έτη κάθειρξης.

JUAN FLORES

αιχμάλωτος του κοινωνικού πολέμου

Κατηγορούμενος για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο μετρό του Subcentro και του Los Dominicos. Το 2018 καταδικάστηκε σε 23 έτη κάθειρξης, υπό τον αντιτρομοκρατικό νόμο.

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ

ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πηγή: https://actforfree.nostate.net/?p=34168

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License