Αντιφασιστική παρέμβαση στο Πορτο Ράφτη και έκφραση αλλυλεγγύης σε Σακκά,Δημητράκη,Συριανού

Φασίστες ούτε στο Πόρτο Ράφτη ούτε κ πουθενά. Αλληλεγγύη σε Σακκά, Δημητράκη, Συριανού

Μετα απο εμφάνιση φασιστών τις χ. α με τρικάκια κ σπρέυ στο Πόρτο Ράφτη  και ύστερα από επιθυμία συντρόφων , επισκεφτήκαμε το συγκεκριμενο μέρος έτσι ώστε με την φυσική μας παρουσία, να στείλουμε το μνμ πως τα απολειφάδια του ναζιστικού παρελθόντος δεν θα βρουν πουθενά ούτε πεδίο αλλά ούτε υσυχία να δρουν ελέυθεροι.Επιλέξαμε τη μέρα σαββατο κ ώρα αιχμής 17.00 το απόγευμα καθώς σφύζει από κόσμο λόγω εποχής,πρώτον,το μύνημα να είναι ξεκάθαρο προς κάθε κατέυθυνση και δέυτερον μήπως είμασταν τυχεροί και εκείνοι άτυχοι κ έπεφταν πάνω μας.Αλλά που τέτοια τύχη,αφού τέτοια είναι η φανερή τους παρουσία. Επίσης, η παρέμβαση μας είχε στόχο κάθε λογής προεκλογική και μη, φασιστική προπαγάνδα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΥΘΕΝΑ

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγύη και την στήριξη μας στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά που βρίσκονται αιχμάλωτοι στα χέρια του κράτους .Στις 12/6/2019 οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης , Κώστας Σακκάς αλλά και η συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού έκαναν αυτό που θα πρέπει να κάνει κάθε Αναρχικός αλλά και κάθε καταπιεσμένος.Πραγματοποίησαν απαλλοτρίωση σε χρηματαποστολή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με στόχο να πάρουν πίσω ένα μέρος απ αυτά που το κράτος έχει αρπάξει. Όμως για εμάς , η εκδικητικότητα του κράτους ενάντια στους συντρόφους δεν είναι επίδειξη δύναμης αλλά δείγμα αδυναμίας και φόβου .Γι αυτό χρειάζονται έναν στρατό από μπάτσους , γι αυτό οργανώνουν μεθοδέυσεις και διαμορφώνουν άθλιες και ειδικές συνθήκες κράτησης παραβιάζοντας ακόμα και τους ίδιους τους νόμους τους που υποτίθεται ότι υπηρετούν. Δεν δίνουμε δεκάρα για τους νόμους τους.Όλα τα παραπάνω όμως δείχνουν ξεκάθαρα την εκδικητική μανία του κράτους ενάντια στους συντρόφους.Γι αυτό και οι δικαστές μαζί με την αντιτρομοκρατική έχουν διαμορφώσει ''ειδικές συνθήκες αιχμαλωσίας'' και βρίσκονται σε συνεργασία με τους ρουφιάνους των ιδιωτικών ΜΜΕ αλλά και με το κρατικό φερέφωνο του Συριζα . Παρά την βία που ασκούν , εξουσία,ΜΜΕ και δικαστές, κατά βάθος φοβούνται και γι αυτό χρειάζονται όλα αυτά , για να προστατευθούν από εκείνους που αγωνίζονται αλλά και να αποτρέψουν χιλιάδες άλλους απ το να το κάνουν. Η στάση και η δράση των Δημητράκη-Σακκά-Συριανού , είναι παράδειγμα για όλους μας. Είναι η θεωρία στην πράξη. Το σύνθημα και το χρέος μας είναι ένα : ΕΠΙΘΕΣΗ-Τρομοκράτες και Ληστές είναι η οι Μπάτσοι , οι εισαγγελείς και οι Εξουσιαστές.

Επικοινωνία με την ομάδα maroons@riseup.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License