Καλούμε και στηρίζουμε την πορεία τις 27/6 πλ. Εξαρχείων ενάντια στις ναρκομαφίες

Στηρίζουμε την Πρωτοβουλία συντροφισσών απο τα Εξάρχειαπου καλούν σε πορεία την Πέμπτη 27/6 στις 7 πλ. Εξαρχείων.

post image

Οι ναρκομαφίες, με τις κρατικές πλάτες και τη συνενοχή όλων όσων τους θεωρούν κατατρεγμένους,καταπιεσμένους «ήρωες» τύπου Γιάννη Αγιάννη, έχουν καταφέρει να επιβάλλουν τη παρουσία τους, σε εδάφη όπου σύντροφοι έχουν συγκρουστεί με κρατικές και παρακρατικές ομάδες καταστολής, έξω από στέκια και καταλήψεις, σε δρόμους όπου έχουν ακουστεί συνθήματα ενάντια στην έμφυλη βία από συντρόφισσες.

Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία, γεμάτη από αλληλεγγύη και αγώνα ενάντια στο κράτος και την εξουσία, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την ένοπλη βία των ναρκεμπόρων ως τετελεσμένο και αντιστεκόμαστε μέχρι τα Εξάρχεια να ξαναγίνουν ο χώρος οργάνωσης του αγώνα για τη διάχυση της αναρχίας, ενάντια στην εξουσία και σε ότι μας καταπιέζει.

Στηρίζουμε την Πρωτοβουλία συντροφισσών απο τα Εξάρχειαπου καλούν σε πορεία την Πέμπτη 27/6 στις 7 πλ. Εξαρχείων.

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑ

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/6,

7ΜΜ, ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License