Αυτοπαρουσίαση Συνέλευσης Αντιφασιστών/ριων Μαθητών/τριων Χαλανδρίου.

Είμαστε μια αντιφασιστική συνέλευση μαθητών και μαθητριών από το Χαλάνδρι και τις γύρω γειτονιες οπου καταπολεμάμε τον φασισμό σε κάθε του μορφή. Αποτελούμαστε από ένα σύνολο μαθητών μαθητριών που δεν δέχεται την καθημερινή προπαγάνδα που πλασάρει το Ελληνικό σχολείο και γενικότερα η κοινωνία που ζούμε. Παλέβουμε ο καθένας/μία με τον δικό του/της τρόπο ενάντια σε καθημερινά φαινόμενα σεξισμού, φασισμού, ομοφοβίας, ρατσισμού και γενικότερα κάθε είδους διάκριση που στοχοποιεί περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.

Είμαστε παιδιά της γειτονιάς που εκπροσωπούμε αντιφασιστικές κουλτούρες και αρνούμαστε να δεχτούμε ότι ο φασισμός είναι μόνο οι ναζί και το κάθε απόβρασμα που έχει σκοπό να υποστηρίξει την Χρυσή Αυγή και τις παράταξεις της. Για μας ο φασισμός είναι ένα φαινόμενο που το συναντάμε σε σχολεία, πλατείες, πάρκα, πέταλα και κάνουμε αντιληπτή την ύπαρξή μας δημιουργώντας στις γειτονιές ένα ασφυκτικό περιβάλλον για όλους αυτούς που ενοχλούνται από αυτήν .Πιο συγκεκριμένα, δεν γουστάρουμε σχόλια καθηγητών και μαθητών που θίγουν άτομα με βάση την καταγωγή τους, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και το φύλο τους.

Παλεύουμε ενάντια σε άτομα που κοιμούνται πατριώτες και ξυπνάνε εθνικιστές και στόχοι μας είναι να αποτρέψουμε κάθε είδους δράση φασιστών στα σχολεία , στις γειτονιές μας και στα μέρη που συχνάζουμε. Είμαστε όλοι και όλες μαζί στον ταξικό αγώνα που καταπολεμά αφεντικά, επιχειρηματίες, μαγαζάτορες και μπράβους που διεκδικούν τον δημόσιο χώρο μέσω των μπάτσων και των δήμων. ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Επικοινωνία  : amxalandri@yahoo.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License