Ανοιχτή συνέλευση της διαχειριστικής ομάδας του Athens Indymedia

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Γκίνη ανοιχτή συνέλευση της διαχειριστικής ομάδας του Athens Indymedia.

Την Κυριακή, 30 Ιουνίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Γκίνη ανοιχτή συνέλευση της διαχειριστικής ομάδας του Athens Indymedia.

Οι ανοιχτές αυτές συνελεύσεις σκοπό έχουν την προώθηση της διαζώσης επαφής/επικοινωνίας μεταξύ της διαχειριστικής ομάδας και των αναγνωστών/χρηστών του μέσου αντιπληροφόρησης, με σκοπό την απο κοινού διερεύνηση των ενστάσεων και τη συζήτηση πάνω σε ιδέες και ζητήματα που αφορούν το εγχείρημα.

Κύριο θέμα της συγκεκριμένης ανοιχτής συνέλευσης θα είναι η προετοιμασια για την απολογιστική συνέλευση του μέσου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License