Η καταστολή στο αναρχικό κίνημα στη Ρωσία & Live, Mundo Nuevo

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Ρωσίας και το Μεγάλο Κύμα Καταστολής ενάντια στους Αναρχικούς "Το να είναι κανείς αναρχικός δεν ήταν ποτέ εύκολο, ούτε στη Ρωσία ούτε και πουθενά αλλού. Στη σημερινή εποχή, το να στέκεται κάποιος κριτικά απέναντι στη διακυβέρνηση του Πούτιν, αποτελεί κίνδυνο είτε μιλάμε για πολιτικούς ακτιβιστές είτε απλά για ανθρώπους εξοργισμένους με τις πρακτικές και την κατάσταση.

Η καταστολή στο αναρχικό κίνημα στη Ρωσία 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Ρωσίας και το Μεγάλο Κύμα Καταστολής ενάντια στους Αναρχικούς

"Το να είναι κανείς αναρχικός δεν ήταν ποτέ εύκολο, ούτε στη Ρωσία ούτε και πουθενά αλλού. Στη σημερινή εποχή, το να στέκεται κάποιος κριτικά απέναντι στη διακυβέρνηση του Πούτιν, αποτελεί κίνδυνο είτε μιλάμε για πολιτικούς ακτιβιστές είτε απλά για ανθρώπους εξοργισμένους με τις πρακτικές και την κατάσταση. Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 ξεκίνησε ένα νέο και μεγάλο σε διάρκεια κύμα καταστολής ενάντια στους αναρχικούς,ενάντια σε όσους σχετίζονται με αναρχικούς και το κίνημα αλλά και ενάντια σε όσους στέκονται αλληλέγγυοι κόντρα στην καταστολή. Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη υπόθεση αλλά για μία προσπάθεια, μέσα από συλλήψεις, μεταχείριση που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως βασανιστήρια, εξαναγκασμό σε συνεργασία (με τις αρχές), να διώξουν τους αναρχικούς από τη χώρα και να εκριζώσουν ουσιαστικά το αναρχικό κίνημα της Ρωσίας.Τι συμβαίνει λοιπόν;Πώς μπορεί κανείς να σταθεί αλληλέγγυος σε αυτήν την κατάσταση; Υπάρχει ακόμα κάποιο ίχνος αναρχικού κινήματος στη Ρωσία; Και άλλες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στη Ρωσία που θέλατε πάντα να κάνετε".

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει live οικονομικής ενίσχυσης της κατάληψης με τους Unicorn Prtisan και Mr Clarinet.

κατάληψη Mundo Nuevo

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License