Παρέμβαση στα Goody's για την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων διανομέων

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των δυο απολυμένων διανομέων. Κανένας εργαζόμενος έρμαιο στις κερδοσκοπικές ορέξεις του κεφαλαίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης 12/6, η περιφέρεια Αθήνας της Αναρχικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησε παρέμβαση με μοίρασμα κειμένου και συνθήματα στα εστιατόρια Goody's στην λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην Σόλωνος. Αφορμή στάθηκαν οι απολύσεις δυο εργαζομένων από την εν λόγω αλυσίδα εστιατορίων στα καταστήματα της Αγ.Παρασκευής και Λ.Αλεξάνδρας, εξ αιτίας της συμμετοχής τους στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία των διανομέων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες προς τους συγκεκριμένους εργαζόμενους οι οποίοι διεκδίκησαν το προφανές, αλλά και σε οποιονδήποτε εργαζόμενο, άνθρωπο του μόχθου και του μεροκάματου που πέφτει καθημερινά θύμα της εργοδοτικής αφθαιρεσίας και των συνθηκών γαλέρας που επικρατούν στην αγορά εργασίας. Γνωστοποιούμε ότι τέτοιες εκδικητικές κινήσεις των αφεντικών, όχι απλά θα μας βρίσκουν αντίθετους αλλά δεν θα μένουν και αναπάντητες.

 

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των δυο απολυμένων διανομέων.

Κανένας εργαζόμενος έρμαιο στις κερδοσκοπικές ορέξεις του κεφαλαίου.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Αναρχική Ομοσπονδία - Περιφέρεια Αθήνας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License