ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

αφίσα αλληλεγγύης για τις 11 ιούνη

post image

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

   

Από την αρχή της πολιτικής οργάνωσης των κοινοτήτων και της ανάγκης γιαθεσμούς και απονομής δικαιοσύνης, η έννοια της τιμωρίας του"παρεκκλίνοντος" συστηματοποιήθηκε, κατοχυρώθηκε και άρχισε ολοένα καιπερισσότερο να ενισχύεται. Όσο τα συστήματα επιτήρησης, οι ειδικέςμονάδες μπάτσων, τα διάχυτα προσωπικά δεδομένα και η χαρτογράφηση τωνπάντων- εντός και εκτός εξευγενισμένου αστικού τοπίου - κυριαρχούν ως μέσα επιβολής, τόσο περισσότερο η ανίχνευση της έκνομης, τηςεξεγερτικής, της αυθόρμητης δράσης διευκολύνεται. Τα έθνη-κράτηαποβλέπουν στο να εξοντώσουν οτιδήποτε εκείνα θεωρούν πως βλάπτει την εσωτερική τους συνοχή και διαταράσσει την τάξη και ευνομία, δομούν τις αναμεταξύ τους σχέσεις στη βάση της ανταλλαγής πληροφοριών για"εγκληματίες" και για "εχθρούς της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας".Επιθυμούν να θέσουν σε κίνδυνο την ελευθερία εκείνων που προσπάθησαν ναζήσουν στο έπακρο στιγμές πραγματικής ελευθερίας. Το τίμημα τέτοιων στιγμών ελευθερίας είναι χρόνια πίσω απ'τα κελιά των κολαστηρίων.

Η 11η Ιούνη έχει καθιερωθεί εδώ και μια 15ετία ως παγκόσμια ημέρααλληλεγγύης σε κατηγορούμενχ για υποθέσεις οικοτρομοκρατίας και αναρχικχμε μακροχρόνιες ποινές. Ξεκίνησε ως ημέρα αλληλεγγύης στον Jeff Luers, οοποίος καταδικάστηκε το 2001 σε 22ετή ποινή για τον εμπρησμό οχημάτωνστο Όρεγκον (ΗΠΑ), δράση ενάντια στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Παρά τηνωρίτερη αποφυλάκισή του, η μέρα αυτή διατηρήθηκε και αποτελεί ετήσια αφορμή για δράσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο.

Μερικά παραδείγματα περιπτώσεων που τους έχουν επιβληθεί μακροχρόνιες ποινές είναι:

-Marius Mason (ΗΠΑ), μέλος του ELF 22 χρόνια για υποθέσεις εμπρησμών και καταστροφών περιουσίας.

-Alfredo Cospito, Anna Beniamino, Nicola Gai (Ιταλία), διωκόμενοι/ες ως μέλη της FAI 22, 17 και 9 χρόνια αντίστοιχα, για υποθέσεις εμπρησμών και επιθέσεων.

-Brian Vaillancourt (ΗΠΑ), 9 χρόνια για εμπρησμό σφαγείου.

-Ladislav Kuc (Σλοβακία), 10 χρόνια για εμπρησμό καταστήματος McDonald's.

-Walter Bond (ΗΠΑ), μέλος του ALF, 12 χρόνια για εμπρησμούς.

-Joaquín Garcia (Χιλή), 13 χρόνια για βομβιστική επίθεση σε εκπαιδευτικό κέντρο για δεσμοφύλακες.

Στεκόμαστε πλάτη-πλάτη με τους παραβατικούς και τις παράτυπες, με τους εμπρηστές, τις σπάστριες, με τη μητροπολιτάνικη νεολαία και τις αγωνίστριες αυτού εδώ του κόσμου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΘΕ ΚΕΛΙΟΥ/ΚΛΟΥΒΙΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Υγ1: Δύναμη και λευτεριά στην Anna και τη Silvia στην Ιταλία. Νίκη στην απεργία πείνας.

Υγ2: Λευτεριά για πάντα στο Γιάννη Μιχαηλίδη.

 

αναρχική συλλογικότητα για την ολική απελευθέρωση ζώων & γης

δαμάλα fera

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License