ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τον τελευταίο καιρό στην Ελευσίνα, έχουν γίνει γνωστά διάφορα περιστατικά λεκτικών απειλών από εργαζόμενο σε ταχυφαγείο στην οδό Νικολαΐδου τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο συγκεκριμένος ντελιβεράς, έχει απειλήσει διάφορους μαθητές, χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό μιας και οι μαθητές είτε δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, είτε επικοινώνησαν μη θέλοντας όμως να εκτεθούν περαιτέρω.

post image

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Τον τελευταίο καιρό στην Ελευσίνα, έχουν γίνει γνωστά διάφορα περιστατικά λεκτικών απειλών από εργαζόμενο σε ταχυφαγείο στην οδό Νικολαΐδου τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο συγκεκριμένος ντελιβεράς, έχει απειλήσει διάφορους μαθητές, χωρίς να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό μιας και οι μαθητές είτε δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας, είτε επικοινώνησαν μη θέλοντας όμως να εκτεθούν περαιτέρω. Γεγονός λογικό αν αναλογιστούμε πως μιλάμε για ανήλικα παιδιά που μερικά δεν έχουν καθόλου σχέσεις με το αντιφασιστικό κίνημα ενώ άλλα έχουν αλλά όχι άμεσες.

Για την οικονομική ενίσχυση του αντιφασιστικού κινήματος της περιοχής έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίος μήνες ένα T-shirt το οποίο έχει αγοραστεί από πλήθος κόσμου και θεωρούμε ότι οι απειλές σχετίζονταν άμεσα με την συγκεκριμένη μπλούζα την οποία φορούσαν οι μαθητές τουλάχιστον σε μια περίπτωση. Βέβαια ανάλογες συμπεριφορές έχει επιδείξει και απέναντι σε παιδιά που δεν φορούσαν το οτιδήποτε ανάλογο.

Το ποτήρι για εμάς ξεχείλισε όταν μάθαμε ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος που ονομάζεται Άρης Λογοθέτης βιντεοσκόπησε μια παρέα ανήλικων λέγοντάς τους, ότι θα τα ξαναπούνε και τώρα τους έχει καταγεγραμμένους και ένα πλήθος απειλών που δεν υπάρχει λόγος να διατυπώσουμε αναλυτικά. Συζητώντας το παραπάνω γεγονός φτάσαμε στο συμπέρασμα πως το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν και δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των νέων που έχει βιντεοσκοπήσει.

Θεωρούμε εξαιρετικά σοβαρό το ζήτημα και πως μπορεί οι προεκτάσεις του να είναι πιο επικίνδυνες από ότι νομίζουμε αν δεν αναλάβει δράση το αντιφασιστικό κίνημα και η τοπική κοινωνία συνολικότερα για την απομόνωση του συγκεκριμένου ατόμου. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για μια κόντρα φασιστικών και αντιφασιστικών δυνάμεων για την επικράτηση στον δημόσιο χώρο και λόγο μιας και το αντιφασιστικό κίνημα της περιοχής έχει κερδίσει αυτή την μάχη σε απόλυτο βαθμό προ πολλού. Πως δεν πρόκειται για απειλές σε οργανωμένους αντιφασίστες ή έστω ενήλικα υποκείμενα αλλά για παρανοϊκές απειλές σε όσους ο συγκεκριμένος θεωρεί ευάλωτους. Η λύση του ζητήματος για εμάς θα έρθει μέσα από την γνωστοποίηση του γεγονότος σε όλες και όλους, την εκδίωξή του από το μαγαζί και τον κοινωνικό του αποκλεισμό.

Το μαγαζί που εργάζεται ονομάζεται "Καντίνα" βρίσκεται στην Νικολαΐδου 11 και σε καμία περίπτωση δεν στοχοποιούμε συνολικά τους εργαζόμενους του μαγαζιού καθώς δεν έχουν δώσει κάποιο δείγμα ενώ ΔΕΝ πρόκειται για στέκι φασιστών ή οτιδήποτε ανάλογο. Θεωρούμε πως μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος παντού, οφείλει να απομονωθεί από τους υπόλοιπους. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι καθώς θα πρόκειται για συγκάλυψη των πράξεων που αναφέρθηκαν.

Στον Άρη Λογοθέτη συγκεκριμένα λέμε σε όλους τους τόνους να διαγράψει οποιοδήποτε υλικό έχει συγκεντρώσει, να απολογηθεί δημοσίως και πως αν θέλει να αναμετρηθεί με το αντιφασιστικό κίνημα της περιοχής είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει όποτε θέλει και να αφήσει τις ψευτομαγκιές σε ανήλικα παιδιά. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το παραπάνω συμβάν είναι σύμφωνος με αυτό που αποζήτησαν οι μαθητές που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και δεν θέλανε να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε περίπτωση που το ζήτημα δεν επιλυθεί έτσι, η ψυχραιμία θα φαντάζει παρελθόν και οι συνέπειες των πράξεων του θα είναι ανάλογες.

Παρακάτω προσθέτουμε ποστ και φωτογραφίες του συγκεκριμένου ατόμου για να γίνει πλήρως αντιληπτή η επικινδυνότητα της κατάστασης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License