Τελειώνουμε αναρτώντας αυτούσιο στην ίδια διεύθυνση και το υπόλοιπο υλικό που διαθέτουμε από τα 115 μαθήματα που έγιναν από την Ο.Α.. Το μόνο που έχουμε προσθέσει προς διευκόλυνση των αναγνωστών είναι αριθμούς ή τίτλους εισηγήσεων εκεί που δεν υπήρχαν. Ένα όχι και τόσο παλιό κείμενο αυτοπαρουσίασης που έχουμε επισυνάψει θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη χρονική σειρά των εισηγήσεων. Οι φάκελλοι των μαθημάτων συνοδεύονται από συμπληρωματικό υλικό που είχαν καταθέσει ή μεταφράσει οι εισηγητές. Στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνονται επίσης τα πλήρη κείμενα δύο εκδηλώσεων που είχε οργανώσει ή συνδιοργανώσει η Ο.Α. Η διεύθυνση είναι:

https://drive.google.com/drive/folders/1958muDp_xZACZ71Rz9zXfh9txfvlnEwf

Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας, θέτουμε τις εισηγήσεις των μαθημάτων, με αυτόν τον τρόπο, στην άμεση διάθεση του αντικαπιταλιστικού κινήματος, στο οποίο άλλωστε κι εμείς ενεργά συμμετέχουμε, ευελπιστώντας ότι έτσι θα αποβούν χρήσιμες στους επερχόμενους κοινωνικούς αγώνες. Ταυτόχρονα, όντας οι συγγραφείς του 60% του συνόλου των εισηγήσεων και γνωρίζοντας τις αντιλήψεις των υπολοίπων συγγραφέων (οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει προ πολλού), παραδίδουμε όλο το υλικό που θα αναρτήσουμε προς ελεύθερη χρήση, εφόσον αυτή εντάσσεται στα πλαίσια του κινήματος, ακόμη και δίχως αναφορά στην Ο.Α. από την οποία αυτό προέρχεται. Ο γερο-τυφλοπόντικας ας συνεχίσει το επίμονο σκάψιμο!

Γ.Κ, Δ.Χ., Δ.Κ., Ε.Π., Ε.Β., Θ.Π., Ν.Π., Σ.Κ.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License