Συνθήματα για κακοποίηση ζώων (Μυτιλήνη)

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουνίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με συνθήματα στην περιοχή Βουναράκι στην Μυτιλήνη, όπου πριν λίγες μέρες υπήρξε νέο κρούσμα κακοποίησης ζώου.

post image

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουνίου πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με συνθήματα στην περιοχή Βουναράκι στην Μυτιλήνη, όπου πριν λίγες μέρες υπήρξε νέο κρούσμα κακοποίησης ζώου. Αυτή την φορά θύμα ήταν ένας οικόσιτος γάτος ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό με μεταλλική σφαίρα αεροβόλου από κάποιο ανθρωπόμορφο σκουπίδι. Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τις κακοποιητικές συμπεριφορές ενάντια πάσης φύσεως ζώων στο νησί της Λέσβου, μια λίστα που δυστυχώς όλο και μεγαλώνει, λόγω της διάχυτης κουλτούρας υποτίμησης κάθε τι μη ανθρώπινου. Μια κουλτούρα που απ'ότι φαίνεται διαιωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στα μυαλά των ντόπιων νοικοκυραίων και όχι μόνο έδώ και χρόνια.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ!

Αναρχικές/οι

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License