ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

post image

Η συνολική επίθεση του αντιφασιστικού κινήματος και του κόσμου του αγώνα ανάγκασε τα χρυσαυγίτικα βοθρολύματα της Γλυφάδας (που σε τοπικό επίπεδο εκφράζονταν από την Ελληνική Αυγή και τον Σ. Βοργιά) να αποσυρθούν από το αυτοδιοικητικό σκηνικό.

Καινούργια σκουπίδια ήρθαν όμως να καλύψουν το κενό της εθνικοφροσύνης. Και το όνομα αυτού Τάσος Γκουριώτης. Επαγγέλλεται δημοσιογράφος και εξαγγέλλει “Νόμο και Τάξη”, ενώ διάφορες περσόνες της ακροδεξιάς παράγκας (Π. Μπαλτάκος, Φ. Κρανιδιώτης, Φρ. Φραγκούλης) προβαίνουν σε δηλώσεις υποστήριξης του. Μόλις 4 μέρες πριν τις εκλογές σπεύδει και η Χ.Α. να δηλώσει τη στήριξη της στο πρόσωπο του.

Ας ψάξουμε όμως λιγάκι το ποιόν του ανδρός και ας βρεθούμε απέναντι στην διαπίστωση πως “ΟΣΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ...” κάτι βρωμάει. Ένας πατριώτης σαν τον Γκουριώτη δεν θα μπορούσε παρά να ασχολείται με την άμυνα της πατρίδας. Με το αζημίωτο φυσικά.

Το μακρινό εκείνο 2004 χώθηκε εκεί που υπάρχει “ψωμάκι”. Διευθυντής ενημέρωσης του Υπ. Εθνικής Άμυνας επί Σπ. Σπηλιωτόπουλου. Πεδίο δόξης λαμπρό για έναν πατριώτη. Μόνο που έφυγε νύχτα, διωγμένος από τον εισαγγελέα Ζορμπά όταν συνελήφθη να τσιμπάει μιζούλες από την ρώσικη ROSOBONEXPORT που ντίλαρε τα TOR1-M1. Επόμενος στη σειρά για να προσφέρει τις πατριωτικές υπηρεσίες του είναι ο Δήμος Γλυφάδας, πλαισιωμένος από απόστρατους καραβανάδες κ’ πατριωτικά μπουμπούκια.

Στις 23 Μάη, σύντροφοι επισκεφθήκαμε τα γραφεία της παράταξης του στην Παπανδρέου, δίπλα στη Βουλιαγμένης. Αναγκαζόμαστε να δώσουμε λεπτομέρειες αυτής μας της “επίσκεψης” γιατί ο γκεμπελίσκος Γκουριώτης πλάθει διαδικτυακές ιστορίες, προς χάριν του φρονήματος των “πατριωτών” του.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν. Επτά σύντροφοι εισβάλαμε στα γραφεία μοιράζοντας σφυριές σε τζαμαρίες και στα έξι παρευρισκόμενα σκουπίδια. Ένας “γενναίος” που πήγε να αντεπιτεθεί έφαγε μια σιδηροσωλήνα στο κεφάλι, κάνοντας επόμενη στάση στα εφημερεύοντα για ράμματα.Ένας άλλος πέρασε μέσα από την σπασμένη τζαμαρία και κρύφτηκε σε διπλανή πυλωτή.

Όλοι οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα όταν τελείωσε ο χρόνος που είχαν ορίσει.

ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Υ.Γ.: Γκουριώτη, έμπλεξες.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License