(Μεσολόγγι)Αντιφασιστική ενημέρωση

Αντιφασιστική μικροφωνική

Το Σάββατο 25 Μαη πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική μικροφωνική/παρέμβαση στη πλατεία Μπότσαρη στο Μεσολόγγι.Μοιράστηκαν αρκετά κείμενα και εφημερίδες Άπατρις.Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική και παρά μόνο να δυναμώνει μπόρει τη φώνη της πόλης που λέει 'Θάνατο Στο Φασισμό',μιας πόλης που θέλει να λέγεται 'πόλη της ελευθερίας'. Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας δύο σύντροφοι εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με κεκτημένη ταχύτητα περιμετρικά της πόλης αφήνωντας στο δρόμο τρικάκια της χρυσής αυγής.Μόλις κινήθηκαν να προλάβουν τους φασίστες και να εξαφανίσουν το ναζιστικό υλικό, τους σταμάτησε όχημα της άσφαλειας με 4 ασφαλίτες προσπαθώντας μάταια ο ένας απ αυτούς να τους τρομοκρατήσει λέγωντας ''κόψτε τις βόλτες..τα πολλά πέρα δώθε''. Γνωστός ο συγκεκριμένος καθώς ενόχλουσε με ''φιλικά τηλεφωνήματα'' συντρόφους πριν κάποια χρόνια..Έπειτα απο λεκτική διαμάχη ενός δεκάλεπτου περίπου δεν έγινε κάποια προσαγώγη και οι σύντροφοι πλεόν συντεταγμένα εξαφάνισαν τα λιγοστά τελικά φασιστικά τρικάκια.Την ίδια ώρα 4 αστυνομικοί της ομάδας Δίας πεζοί ακολουθούσαν συντρόφους στο πεζόδρομο της πόλης. Γνωστοί σε μας η σχέση του Α.Τ Αιτωλίας με τους ναζί ,οι εναγκαλισμοι κι χάρες, γνωστές κι πλάτες της υπάρχουσας δημοτικής αρχής στα φασισταριά. Πάρτε το χαμπάρι, ζούμε εδώ,αγωνιζόμαστε εδω απέναντι σε οποιοδήποτε μισαλλόδοξο, ομοφοβικο κατακάθι.Μέρα με τη μέρα, φασίστες τα ψωμιά σας είναι μετρημένα..

Αντιφασίστριες/ες Μεσολόγγι

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License