Πάτρα: 2η μέρα για το φεστιβάλ αναρχικού βιβλίου

Στις 7μ.μ. στον Έσπερο βιβλιοπαρυσιαση "όταν ο κόκορας λαλουσε στο σκοτάδι" και προβολή βίντεο για τους αναρχικους της δεκαετίας του 1970. Στις 10μ.μ. ρεμπέτικο γλέντι στα σκαλιά της Πατρέως (εκτακτη αλλαγή χώρου)

post image

Συνεχίζουμε σήμερα, 2η μέρα του Φεστιβάλ Αναρχικού Βιβλίου.Στις 7 μ.μ. στον εσπερο με εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση «Όταν ο κόκκορας λαλούσε στο σκοτάδι…» μια ανθολογία αναρχικών κειμένων 1971-1978 σε επιμέλεια Μιχαήλ Πρωτοψάλτη από τις εκδόσεις Βιβλιοπέλαγος και προβολή του βίντεο "οι Αναρχικοί της δεκαετίας του 1970".

Γύρω στις 10 το βράδυ η δεύτερη μέρα θα ολοκληρωθεί με ρεμπέτικο γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ που θα μεταφερθεί στις σκάλες της Πάτρεως

Αυτοοργάνωση- Αλληλεγγύη - Συντροφικότητα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License