Εκλογές και ψόφια ψάρια

Εκλογές και ψόφια ψάρια.Και το ψάρι ψόφησε, ήταν πολύ μεγάλο αλλά τα μικρά οργανωθήκανε……….

Εκλογές και ψόφια ψάρια.Και το ψάρι ψόφησε, ήταν πολύ μεγάλο αλλά τα μικρά οργανωθήκανε……….

Λοιπόν τελειώσανε,δεν έχουν κάτι να πούνε,να μιλήσουνε,να πράξουν όλοι αυτοί που δείξανε ξανά στον κόσμο την οφθαλμαπάτη της εξουσιαστικής λαγνείας. Ψήφισες φώναξε κάποια, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,δεν το ήξερες όταν πήγαινες στην κάλπη!! Ψήφισες και το ήξερες ότι τίποτα δεν αλλάζει με τον ψήφο,θα την είχανε κι αυτή συμπεριλάβει στην ανομία μας. Ένα πράγμα μόνο πες του,δεν μου άρεσε η τυρόπιτα που φτιάξανε πάλι σε αυτό το μικρό χωριουδάκι του κόσμου. Η επικράτηση Πελετίδη,τα έργα, το μη χείρον, βέλτιστον.Και λοιπόν τι;To χρωστάς πρώτα από όλα στον εαυτό σου. Δείξε στην ψυχή σου σου την επαναστατική προοπτική που διαμορφώνεται. Η ιστορία της Πάτρας θα ήταν λαμπρή,μια μεγάλη κολεκτίβα,αναρχοκομμουνισμός και ξερό ψωμί είπε ο άμαθος Ευρωπαίος. Και τα τανκς δεν βγήκανε ακόμα στους δρόμους. με κοκκινόμαυρες σημαίες και επαναστατική προοπτική την ισότητα και την ελευθερία. Το Καλάσνικοφ δεν μίλησε ακόμα,ποτέ λουλούδια ειρήνης στα θηρία,θα σε κατασπαράξουν!!Καταλήψεις πορείες και καταλήξεις σε συμπεράσματα σπουδαία. Το ένοπλο επαναστατικό μέτωπο έχει διαμορφωθεί πια,τίποτα δεν θα μας κάνει να το αφήσουμε στην μέση. Ζήτω ο κοκκινόμαυρος επαναστατικός στρατός!!!Πες μου τι θες,δουλεία. Ο Σπάρτακος σε περιμένει. Αν διαμορφωθεί η επαναστατική συνείδηση και το προλεταριάτο γαντζωθεί από τον εαυτό του επιτέλους όλα τελειώσανε για τους αδίστακτους που μας τρώνε τις σάρκες. Σαρκοβόρα αρπακτικά που δεν σε αφήνουν ελεύθερο,ο καπιταλισμός απλά. Δεν έχω πατρίδα,δεν έχω τίποτα μόνο την δικιά μου λογική. Μέχρι να βγουν οι μαύρες χήρες σαν την Τσετσενία,να γίνει σεισμός. Ο στρατός να φοβάται την κατάργηση των τάξεων κι αυτός. Ένοπλοι επαναστάτες όλου του κόσμου ενωθείτε!!Το πάθος μένει άσβηστο και οι νεκροί στο Μάτι δεν ησυχάζουν. Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει.Όλα ασύνδετα κι όλα συνδέονται. Όλοι αναρχικοί και όλοι με την αναρχία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License