Επίθεση στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο Γαλάτσι

Επίθεση στα γραφεια του σύριζα και της νεολαίας σύριζα στο Γαλάτσι

Την Τετάρτη 23/5 σπάσαμε τα γραφεία του Σύριζα στην οδό Λέσβου και τα γραφεία της νεολαίας Σύριζα στην οδό Ηχούς στο Γαλάτσι. Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα που απο τις 2/5 είναι σε απεργία πείνας διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα στην τακτική άδεια αλλά και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Το συμβούλιο της φυλακής του Βόλου δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα απέρριψε το αίτημα αδείας δείχνοντας πως το κράτος και οι μηχανισμοί του θα επιδιώξουν να εκδικηθούν οποιονδήποτε αμφισβητήσει την κυριαρχία του. Αυτό που ενοχλεί το κράτος είναι πως ο Δ. Κουφοντίνας ανέλαβε περήφανα την ευθύνη για την συμμετοχή του στην επαναστατική οργάνωση 17Ν και η στάση του όλα αυτά τα χρόνια μέσα απο τη φυλακή (συμμετοχή σε αγώνες εντός της φυλακής, η αλληλεγγύη του σε κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες που διεξάγονται αλλά και άρνηση του στη δήλωση μετάνοιας που του ζητείται).

Εμείς δεν έχουμε παρά να σταθούμε στο πλάι του μέχρι την νίκη. Ο αγώνας του είναι αγώνας όλων.

Άμεσα κατάργηση του εισαγγελικού βέτο

Χορήγηση της τακτικής άδειας στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

αναρχικές/αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License