Στη στάση «Δικαστήρια», στην οδό Ευελπίδων, αναρτήθηκε πρόσφατα διαφήμιση εν όψει ευρωεκλογών της Χρυσής Αυγής η οποία ανέφερε τα εξής:«Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή-Ευρωεκλογές 2019: Ψηφίζω Χρυσή Αυγή για να μείνει η Ελλάδα ελληνική». Καταρχάς όλοι ξέρουμε ότι στην περιοχή της Κυψέλης κατοικούν άνθρωποι κάθε εθνικότητας, όπως είναι λογικό. Αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται καθημερινώς να έρχονται σε επαφή με αυτές τις νοσηρές εκφράσεις μίσους και ξενοφοβίας. Ταυτόχρονα, αναρτώντας μια τέτοια διαφήμιση υποστηρίζεται ο νεοναζισμός.  Θεωρώ ότι θα έπρεπε να κάνουμε ως κίνημα συλλογικές κινήσεις για τέτοια είδους θέματα και θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Είναι άρρωστο πχ να έρχεται σε επαφή με τέτοια κείμενα ένα παιδί που γυρίζει από το σχολείο του. Γνωρίζει κανένας ποιος φορέας κάνει τις ενοικιάσεις για διαφημίσεις σε στάσεις λεωφορείων; Προσπάθησα να το βρω χωρίς ανταπόκριση. 

από ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ... 21/05/2019 4:35 μμ.


συνεργασίας μεταξύ όλων των αντιφασιστικών δυνάμεων ώστε όταν έρχονται εκλογές και παίζουν στα μμε τα σποτάκια των δολοφόνων του Φύσσα να γίνονται κοινές μαζικές πορείες στο εσρ ή κάποιο μμε οπου θα καίμε την ελλην.σημαία στη μνήμη του Παύλου

από @ 22/05/2019 12:52 πμ.


για να παμε για διαμαρτυρια ξερωγω στον ΟΑΣΑ;

τι να τον κανεις τον φορεα;

υ.γ σο σβησε τον αρχικο, δεν χρειαζεται να διαβαζουμε εδω μεσα τι γραφουν οι σιστες στις αφισες τους

από 23/05/2019 9:53 μμ.


Μίλησα για ΟΑΣΑ; Παρέμβαση πάντως θα μπορούσε να γίνει.Τον φορέα τον χρειάζομαι καθώς είναι κι αυτός υπαίτιος που οι φασίστες διαφημίζονται. Το τι θα τον κάνω αφορά εμένα, αν τον ξέρετε έχει καλώς, αλλιώς τον βρίσκω μόνος μου. Και εμένα αυτά τα "για να κάνουμε τι;" μου φαίνονται ξεκάθαρα ρεφορμιστικά. Αν αυτοκαλείσαι αναρχικός ή αυτόνομος ή αντιφασίστας θα έπρεπε να πολεμάς τον φασισμό καθημερινά, σε κάθε του μορφή με όποιον τρόπο μπορείς. 

από @ 24/05/2019 5:52 πμ.


ιδου και το πηδημα

αντε βρες τον φορεα μονος σου

αντε κανε οτι νομιζεις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License