Ψηφισμα αλληλεγγύης ΣΥΒΧΨΑ | Άδεια τώρα στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα


Ψηφισμα αλληλεγγύης | Άδεια τώρα στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής

Λόντου 6, Εξάρχεια – Αθήνα | 2103820537 & 6980182255 | sylyp_vivliou@yahoo.gr | https://bookworker.wordpress.com

ΨΗΦΙΣΜΑ

Άδεια τώρα στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής απαιτεί να χορηγηθεί άμεσα τακτική άδεια στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από την Πέμπτη 2 Μαΐου με αίτημα την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο και τη χορήγηση τακτικής άδειας ως αναφαίρετο δικαίωμά του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Στεκόμαστε ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης και στην εκδικητικότητα που επιδεικνύεται στο πρόσωπό του από κράτος, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και κυβερνώντες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟN ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΆΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License