Ο χρυσαυγίτης Ν. Παλαιολογόπουλος που διανέμει το προεκλογικό υλικό της Χ.Α.

Η ναζιστική οργάνωση έχει στόματα να ταϊσει. Έτσι, τα μαύρα λεφτά από τους μισθούς των ναζιστών βουλευτών, ευρωβουλευτών και διορισμένων συνεργατών, πάνε στα μέλη της οργάνωσης. Δουλίτσα να υπάρχει.

Είναι γνωστό ότι μια από τις πηγές εσόδων της Χρυσής Αυγής, παραδοσιακά, ήταν η πώληση μαχαιριών, πτυσσόμενων γκλοπ, μπλουζών και γενικότερα ναζιστικού outfit από τη «Φάλαγγα» του Ηλία Παναγιώταρου στα μέλη των τοπικών οργανώσεων.

Αποτελεί δηλαδή πάγια πρακτική της οργάνωσης να βγάζει λεφτά που μένουν εντός των κόλπων της, αναθέτοντας κατά προτίμηση δουλίτσες σε άτομα πιστά στον φιρερίσκο και τις αηδιαστικές ορκωμοσίες που όλες κι όλοι πια έχουμε δει.

Έτσι και η διανομή του προεκλογικού υλικού της, τουλάχιστον στην Αθήνα, γίνεται από τη μπίζνα ενός από τα μέλη της: την ΙΚΕ "White Mail" με έδρα το Περιστέρι, Κιλκίς 20. Η ΙΚΕ αυτή ανήκει στο μέλος της Χ.Α., Νίκο Παλαιολογόπουλο, που το 2012 έγραφε στο μπλογκ της Τ.Ο. Αθήνας των ναζιστών (διατηρείται η ορθογραφία και στίξη του πρωτοτύπου):

«Είμαι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Είμαι χωροφύλακας στου Μακρυγιάννη, που παλεύω για να μείνει η Ελλάδα, ελεύθερη να μην πέσει στα νύχια των ανθρωπόμορφων τεράτων της σοβιετίας. Είμαι κύπριος μαθητής που άφησα τα θρανία ,μαζί με το Γρίβα πάλεψα για ένωση και αποτίναξη του αγγλικού ζυγού. Για λευτεριά. Είμαι καταδρομέας, που μάχομαι στο αεροδρόμιο, της Λευκωσίας, εναντίον των ορδών των τουρκομογγόλων.

Αλλά κυρίως είμαι ο ‘’ανύπαρκτος πολίτης ‘’ της μεταπολίτευσης, επειδή είμαι όλα τα παραπάνω . Αρνήθηκαν την ύπαρξη μου και θεώρησαν ότι δεν υπάρχω. Τα όνειρα μου είναι οι εφιάλτες τους. Το μέλλον μου είναι ευοίωνο και το δικό τους δυσοίωνο .Είμαι το αύριο και είναι το χθες . Είμαι εδώ .Ήρθα και η γη τρέμει. Ήρθα για να απαιτήσω το δίκαιο μου και να τιμήσω το αίμα των συντρόφων μου. Είμαι ποιητής ,φιλόσοφος, πολεμιστής»

Όλη, δηλαδή η ναζιστική φρασεολογία, μαζί με το γκεμπελικό σύνθημα «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License