Αντιφασιστική παρέμβαση στην Αγ. Σοφιά-Πειραιάς. Καταστροφή εκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής


post image

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 δεκάδες αντιφασίστες και αντιφασίστριες πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην περιοχή της Αγ. Σοφιάς στον Πειραιά, στα λεγόμενα "Μανιάτικα". Στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου, στη συμβολή της, με την οδό Αιτωλικού είχαν τοποθετήσει εκλογικό περίπτερο οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, διαφημίζοντας τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής που κατεβάζουν στον Πειραιά. Αντίστοιχο εκλογικό περίπτερο δεν έχει στηθεί σε κάποια άλλη περιοχή του Πειραιά.

Διαδηλώσαμε λοιπόν στο σημείο και στα γύρω γύρω στενά, με αντιφασιστικά και αντιεκλογικά συνθήματα και τρικάκια, και διαλύσαμε το εκλογικό περίπτερο των φασιστών. Τα εκλογικά πανηγύρια της δημοκρατίας δεν θα ξεπλύνουν την Χρυσή Αυγή.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες. Ούτε στην Αγ. Σοφιά ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License