Πύργος Αντιφασιστική συγκέντρωση

Είναι σαφές ότι όποτε ο φασιστικός-ναζιστικός λόγος λαμβάνει χώρα δημοσίως εμείς θα βρισκόμαστε απέναντι και ενάντιά του. Θα παλεύουμε πάντα για να καταστήσουμε σαφές ότι στην πόλη μας δεν χωράει ο φασισμός και η εγκληματική χρυσή αυγή, ούτε φυσικά και ο φασισμός από όπου και αν προέρχεται!

post image

Με αφορμή την παρουσία μελών της εγκληματικής οργάνωσης χρυσής αυγής στην πόλη μας την Παρασκευή, για την προγραμματισμένη τους πολιτική εκδήλωση, άμεσα συγκεντρωθήκαμε αντιφασιστές/στριες οι οποίοι αποφασίσαμε την πραγματοποίηση αντιφασιστικής αντιδιαδήλωσης αν και σε πολύ μικρό διάστημα από την μέρα που πληροφορηθήκαμε για αυτό τα αντανακλαστικά μας δούλεψαν γρήγορα και συντονισμένα απέναντι σε αυτή την χυδαία νεοναζιστική πρόκληση. Στην πρόσκληση για αντιδιαδήλωση ανταποκρίθηκαν περίπου 80 άτομα αντιφασίστριες και αντιφασίστες (και από περιοχές εκτός Πύργου), όπου αυθόρμητα μετά την συγκέντρωσή μας κινηθήκαμε με αντιφασιστικά συνθήματα και συνθήματα ενάντια της παρουσίας του υπόδικου Ι.Λαγού προς την κεντρική πλατεία όπου βρεθήκαμε μπροστά σε αστυνομικό μπλόκο οι οποίοι «περιφρουρούσαν» την συγκέντρωσή τους. Χωρίς να θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καμία περαιτέρω ένταση καθώς στην κεντρική πλατεία υπήρχε πολύς κόσμος και μικρά παιδιά, παραμείναμε για περίπου 2 ώρες δίνοντας σαφές μήνυμα μέσα από τα συνθήματά μας σε όλους και στην τοπική κοινωνία(με αρκετό κόσμο να την επικροτεί) την αντίθεσή μας σε αυτή τη χυδαιότητα που συνέβαινε λίγα μέτρα παρακάτω. Μετά τη παρουσία μας στην κεντρική πλατεία αποχωρήσαμε πραγματοποιώντας πορεία στην πόλη μέχρι την Αγ.Βαρβάρα. Είναι σαφές ότι όποτε ο φασιστικός-ναζιστικός λόγος λαμβάνει χώρα δημοσίως εμείς θα βρισκόμαστε απέναντι και ενάντιά του. Θα παλεύουμε πάντα για να καταστήσουμε σαφές ότι στην πόλη μας δεν χωράει ο φασισμός και η εγκληματική χρυσή αυγή, ούτε φυσικά και ο φασισμός από όπου και αν προέρχεται!

· Ενάντια σε κάθε φασιστική-ρατσιστική πρόκληση

· Ενάντια στην παρουσία της χρυσής αυγής στον Πύργο

· Ούτε στον Πύργο, Ούτε και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

· Ευχαριστούμε τους συντρόφους και της συντρόφισσες που βρεθήκαν και στήριξαν την δράση μας. 

 

Αντιφασίστριες/Αντιφασίστες Πύργου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License