Επίθεση σε γραφεία του αριστερού κόμματος DIE LINKE σε αλληλεγγύη με τις καταλήψεις στην Αθήνα και στο Βερολίνο

Το πιο κάτω αποτελεί μετάφραση της ανάληψης ευθύνης https://athens.indymedia.org/post/1597615/

post image

Αυτή είναι η άμεση απάντησή μας στα τελευταία γεγονότα για τα οποία οι πολιτικοί εκπρόσωποι του κοινωνικού-δαρβινισμού έχουν την ευθύνη. Αρχικά να αναφέρουμε την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο της περιοχής (BVV) Lichtenberg για τα σχέδια κατασκευής του ηλίθιου υδάτινου πάρκου στον κόλπο Rummelsburg, το οποίο είναι ένα άλλο έργο για την πόλη των πλουσίων και των τουριστών. Αυτό περιλαμβάνει την έξωση των άστεγων ανθρώπων, που έκαναν κατάληψη στην περιοχή του κόλπου με τις σκηνές τους. Είναι ξεκάθαρο τι ρόλο παίζουν τα αριστερά κόμματα στη διαδικασία αυτή. Μετά τις συνήθεις προσεγγίσεις τους προς την αντίσταση, τελικά όλοι τους ψήφισαν για την κατασκευή. Αλλά η επίθεσή μας ήταν επίσης μια εκδίκηση για την καταστροφή των μικρών καλύβων στην Mariannenplatz στο Kreuzberg, που άφησε τους κατοίκους τους άστεγους. Φανταστείτε αυτό: ο μόνος λόγος γι 'αυτή τη βίαιη έξωση ήταν να δημιουργηθεί χώρος για το «Die Linke» κατά τη διάρκεια του φιλοκυβερνητικού φεστιβάλ «Myfest» την 1η Μαΐου στο Kreuzberg. Τέλος, αφιερώνουμε την επίθεση στην αντίσταση που πραγματοποιείται στις αγωνιστικές περιοχές της Αθήνας, όπου το Συρίζα, το αδελφικό κόμμα της «Die Linke», επιτίθεται στις αυτο-οργανωμένες και μαχητικές κοινότητες, ξεκινώντας κύματα εκδιώξεων κατά των καταλήψεων, ειδικά εκείνων των μεταναστών. Την Παρασκευή, ένα από τα εκδιωγμένα σπίτια Bouboulinas 42, αναλήφθηκε από το κίνημα. (https://athens.indymedia.org/post/1597546) Όταν το κράτος και οι καπιταλιστές αγωνίζονται δίπλα δίπλα, είναι απαραίτητο να έχουμε έναν κοινό αγώνα για ελευθερία με τους φίλους μας στην Ελλάδα και παντού.

autonome gruppen(πηγή https://de.indymedia.org/node/32388)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License