[Πειραιάς] Αντιφασιστική παρέμβαση – ενημέρωση για την συγκέντρωση στη δίκη 14/5 (10/5)


post image

Την Παρασκευή (10/5) πραγματοποιήσαμε εκτενή ενημερωτική παρέμβαση στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά ενόψει της 14ης Μάη, ημέρα δίκης των φασιστών του εργοδοτικού σωματείου «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για την δολοφονική επίθεση σε κλιμάκιο φίλων και αγωνιστών της ΟΡ.Μ.Α. πέρυσι 26 Μάη κατά τη διάρκεια εξόρμησης ενημέρωσης στο Πέραμα για προσεχή διεθνιστική διαδήλωση. Καλέσαμε τον κόσμο του Πειραιά να συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση που διοργανώνουμε την Τρίτη 14/5 στα Δικαστήρια Πειραιά στις 9πμ.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, μοιράσαμε μαζικά το νέο τεύχος Αντιφασιστική Φρουρά και δώσαμε βάρος στις συζητήσεις μας στην προεκλογική περίοδο και την αναγκαιότητα να μπλοκάρουμε την ακροδεξιά ανασυγκρότηση και να ενισχύσουμε τον αντιφασιστικό αγώνα χρησιμοποιώντας την εκλογική διαδικασία.

Οι εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου γίνονται σε ένα κλίμα ανασύνταξης του κεφαλαίου σε ακροδεξιά κατεύθυνση. Ιδιαίτερα στην Ευρώπη αμφισβητείται η ηγεμονία Δεξιάς – Σοσιαλδημοκρατών. Στο Ευρωκοινοβούλιο που θα προκύψει, η πολιτική συμμαχία τους πιθανά δεν θα έχει για πρώτη φόρα την απόλυτη πλειοψηφία. Το ταξικό κίνημα οφείλει να μπει σε αυτή τη μάχη ενάντια, όχι μόνο στα φασιστικά σχήματα, αλλά και στη δεξιά συμμαχία που ανασυντάσσεται με ακροδεξιό πρόγραμμα. Αυτό είναι το γενικό πλαίσιο που θα διέπει και τη θέση της ΟΡ.Μ.Α. στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνοντας ρητά ενάντια στην αποχή – άκυρο που αφαιρεί ψήφους από το «δικό μας» στρατόπεδο.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License