Μικροφωνική παρέμβαση για τις άδειες του Δ.Κουφοντίνα ,κινητή βιβλιοθήκη και αναρτήσεις πανό - Καρδίτσα

Σήμερα το πρωί 11/5 παράλληλα με το άνοιγμα τις κινητής βιβλιοθήκης πραγματοποιήσαμε μικροφωνική παρέμβαση ...

post image

Σήμερα το πρωί 11/5 παράλληλα με το άνοιγμα τις κινητής βιβλιοθήκης πραγματοποιήσαμε μικροφωνική παρέμβαση ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αμετανόητο επαναστάτη Δ.Κουφοντίνα που από της 2 /5 ξεκίνησε απεργία πείνας ζητώντας  το αυτονόητο, δηλαδή να του χορηγηθέι η άδεια που δικαιούτε ,αφού καθαρά με εκδικητικό τρόπο του τη στερεί η κρατική και δικαστική εξουσία ύστερα από το εισαγγελικό βέτο που επιβλήθηκε στο συμβούλιο που έγινε στις 27/2 στο πλημμελειοδικίο του Βόλου.Αναρτήσαμε πανό και μοιράστηκε και διαβάστηκε κείμενο.Παράλληλα αναρτήσαμε και δεύτερο πανό για το έγκλημα που πάει να διαδραματιστεί στις κορυφές των Αγράφων με την εγκατάσταση Β.Α.Π.Ε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟΥ.

Β.Α.Π.Ε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License