Αποκλεισμός των γραφείων της Elpedison

Απολκεισμός των γραφείων της Elpedison στη Θεσ/νίκη

post image

Το πρωί της Παρασκευής 10 Μάη πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός στα γραφεία της Elpedison στη Θεσσαλονίκη από διάφορες συλλογικότητες της πόλης, με αφορμή την πανελλαδική πορεία στα Γιάννενα ενάντια στις εξορύξεις στο Ιόνιο και στην Κρήτη. Ξέρουμε πολύ καλά τον ρόλο των ΕΛ.ΠΕ. τόσο στην υποβάθμιση των ζωών των κατοίκων στις δυτικές συνοικίες της πόλης, όσο και στην γενικότερη αναπτυξιακή σκακιέρα.

Τα ΕΛ.ΠΕ. βάζουν τα κέρδη, πάνω από τις ζωές των κατοίκων και την λεηλασία της φύσης

Καμία εξόρυξη ποτέ και πουθενά, ελεύθερα να μείνουν δάση και βουνά

Όλοι στην πανελλαδική διαδήλωση ενάντια στις εξορύξεις στα Γιάννενα.

Σάββατο 11 Μάη, 12:00 Περιφέρεια Ηπείρου

τηλ. για μετακίνηση με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη:6984859355

Εικόνες:

...

από ... 11/05/2019 3:22 πμ.


Είναι η κοινοπραξία ΕΛ.ΠΕ και της Γαλλικής θυγατρικής στην Ελλάδα όπου στην  Γαλλία έχει άλλο όνομα. Κάνουν επενδύσεις και στα αιολικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License