Επίθεση σε τοπική ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 8/5 σπάσαμε τις τζαμαρίες στα γραφεία της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά Κοκκινιά και της Νέας Δημοκρατίας στον Ρέντη και αναγράψαμε συνθήματα για άμεση άδεια του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Παρά τις προεκλογικές ψευτοαντιπαραθέσεις τους για το ποιος θα αναλάβει εκ νέου το ξεζούμισμα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων κατ'επιταγή των ντόπιων και διεθνών αφεντικών τους, στο ζήτημα της νόμιμης και κατοχυρωμένης άδειας του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση είναι συμμέτοχες και συνένοχες στην αντιδημοκρατική εκτροπή για την 7η άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, φτάνοντάς τον στα φυσικά του όρια, υπό τις επιταγές του αμερικάνικου παράγοντα. 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Λαϊκή Άμυνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License