Παρέμβαση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα


post image

Χθές, 8 Μαϊου, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στα Μ.Μ.Μ γράφοντας συνθήματα σε λεωφορία (Α2, 040, 550) και πετώντας τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα για το αίτημα της άδειας που διεκδικέι. Σκοπός ήταν η διάδοση του μηνύματος σε όσο περισσότερες περιοχές της Αθήνας. Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης ένας οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα παρόλο που έβλεπε οτι μπροστά του υπήρξαν συντοφοι που θα χτυπούσε εάν δεν απομακρυνόντουσαν συντομα ενώ ένας άλλος σταμάτησε το δρομολόγιο περιμένοντας τους μπάτσους που είχε καλέσει.

Άμεση χορήγηση αδειών στον ΔΚ.

Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License