ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ: Φωτογραφικό υλικό απο τη συμμετοχή στην εργατική πρωτομαγιά

Την πρωτομαγια του 2019 σύντροφοι/ισσες αλλά και φίλοι/ες της κοινότητας των κατειλλημένων προσφυγικών, συμμετείχαν από κοινού με άλλες καταλήψεις στην πορεία που είχε καλεστεί.

post image

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΉ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

 

Την πρωτομαγια του 2019 σύντροφοι/ισσες αλλά και φίλοι/ες της κοινότητας των κατειλλημένων προσφυγικών, συμμετείχαν από κοινού με άλλες καταλήψεις στην πορεία που είχε καλεστεί, για την καθιερωμένη εργατική απεργία, που ξεκίνησε το 1886, απο τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο, για την διεκδίκηση του 8ωρου. Η κοινότητα, σύντροφοι-ισσες και φίλοι-ες πορευτήκαμε με μπλόκ της κατάληψης Γκίνη, που προέκυψε ως απάντηση στις κρατικές-κατασταλτικές εξώσεις ενάντια σε εγχειρήματα στέγης και φιλοξενεί μέρος του κόσμου των εγχειρημάτων που εκκενώθηκαν στα εξάρχεια.

Οι παρουσία και η υπεράσπιση των καταλήψεων, απέναντι στην κρατική καταστολή και την οικονομία της αγοράς, εφορμόνται απο την ιστορία των αγώνων. Εργατες/τριες, προλετάριοι/ες, υποπρολετάριοι/ες και μετανάστες/τριες ζούν κάτω από το ίδιο καθεστώς, αυτό του καταναγκασμού και της εκμετάλλευσης. Να πάρουμε πίσω οτι μας έχουν κλέψει..

 

ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License