Ενημέρωση από Πρέβεζα

ενημέρωση από την πρέβεζα

post image

Με λίγο σχετικά κόσμο - γύρω στα 30 άτομα - έλαβε χώρα η ανεξάρτητη ταξική πρωτομαγιάτικη πορεία στην πρέβεζα, με κόσμο κυρίως από εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά και μία μικρή ομάδα αναρχικών..Η πορεία διέσχισε το ''ιστορικό κέντρο'' και την παραλιακή με αρκετά καλό παλμό..από μέρους μας ακούστηκαν αντικαπιταλιστικά-αντικρατικά-αντιεθνικιστικά συνθήματα.. 

προηγήθηκε πέρυσι η παρουσία μας στην απεργία της 15ης γενάρη, στην ανεξάρτητη ταξική πρωτομαγιά του 2018, στη μεγαλειώδη πορεία ενάντια στις εξορύξεις στα γιάννενα, στην πορεία για το νοσοκομείο τον ιούλη, στην πορεία του πολυτεχνείου αλλά και στη μαθητική πορεία τις 6 δεκέμβρη..λιγότερες-οι ή περισσότερες-οι πάντα με τον δυνατό μας παλμό και το αναρχικό μας στίγμα..

όλα συνεχίζονται

πόλεμο σε κράτος και αφεντικά 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License