Παρέμβαση με σπρέυ Ηλιούπολη

Ούτε στα νότια ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

post image

Το βράδυ της 30ης Μαίου, αντιφασίστες/τριες από την περιοχή της Ηλιούπολης αποφασίσαμε να παρέμβουμε στους άδειους τοίχους της πόλης μας με συνθήματα αλληλεγγύης ενάντια στον εθνικιστικό πυρετό που προσπαθεί να εδραιωθεί στα νότια τους τελευταίους μήνες. Παράλληλα σβήσαμε κάποια στοχάδια που είχαν εμφανιστεί σε διάφορες γωνίες σε σχολεία και πάρκα. 

Η γειτονιά είναι πάντα εδώ. Οργανωνόμαστε και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε σπιθαμή γης για τους φασίστες στις γειτονιές, στα σχολεία, στους δρόμους μας. Ηλιούπολη γη, αντιφασιστική!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License