Με το κείμενο μας αυτο θέλουμε να κάνουμε γνωστή την δημιουργία της ΜΑΔ (Μαθητική Αντιφασιστική Δράση) και να δηλώσουμε οτι θα είμαστε έμπρακτα δίπλα σε όποιον/α παλεύει ενάντια στα φασιστικά μορφώματα στην πόλη μας όπως και αν αυτά λέγονται.

Είμαστε αποφασισμένοι/ες να μην επιτρέψουμε στους νεοναζί να παρεισφρήσουν στα σχολεία μας,τις γειτονιές και στις ζωές μας.

Χαιρετίζουμε κάθε μαθητική αντιφασιστική συνέλευση και ομάδα ανά την Ελλάδα και κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες με αντιφασιστική συνείδηση να πλαισιώσουν και να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας τους.

Η ομάδα μας θα λείτουργει με οριζόντιες δομές, χωρίς κατευθύνσεις και όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από την εβδομαδιαία μας συνέλευση. Μαχητικά και υπερίφανα απέναντι στους νοσταλγούς της χούντας και του ναζισμού.

Συνέλευση κάθε Παρασκευή στις 8:00 στις κερκίδες (στο υπόστεγο) στο πάρκο ειρήνης και φιλίας.

Μ.Α.ΔΧανιά 25/4/2019

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License